Matematik

Ligninger

05. oktober 2016 af Grethenilsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har de to ligninger

f(x)=x2-7x+16
g(x)=x+1

Jeg skal løse ligningen f(x)=g(x) 

Er der nogen der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2016 af PeterValberg

f(x)=g(x)

x^2-7x+16=x+1

x^2-8x+15=0

Løs nu andengradsligningen,
se eventuelt video nr. 7, 8 og 9 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.