Matematik

differentialregning

10. januar 2017 af Theajames (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem x-koordinaten til det punkt på grafen for f(x)=x4, hvor tangenthældningen er -32

hjælp?

Er kommet frem til:

4x= -32

kan ikke komme videre


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2017 af mathon

                   4x= -32

                   4x^3=4\cdot(- 8)

                   x^3=(- 2)^3 …


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2017 af StoreNord

og    x = -2           :)


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.