Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Rentabilitetsnalyse (procent)
30. august 2017 af
linimuzz
-
Niveau: A-niveau
Hej,
Jeg er igang med min aflevering og er simpelthen gået helt i stå. Er der nogen som kan fortælle mig hvordan man finder frem til de 166,1% i vedlagte billede (står i den skrevne tekst)? Jeg kan simpelthen ikke huske hvad det er jeg har gjort.
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2017-08-30 kl. 16.45.45.png
Svar #1
30. august 2017 af BjarkeHald60 (Slettet)
(nuværende år - basisår) / basisår
(15,7 - 5,9) / 5,9 = 9,8 / 5,9 = 1,661 = 166,1%
Skriv et svar til: Rentabilitetsnalyse (procent)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.