Matematik

Udledning af udtryk

19. november 2017 af hehexd123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave?

http://prntscr.com/hcdty9
http://prntscr.com/hcdufd


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2017 af swpply (Slettet)

Hvad præcist har du af problemer i denne opgave?

Hvor til i opgaven er du kommet, inden du er gået i stå?


Svar #2
19. november 2017 af hehexd123 (Slettet)

#1

Hvad præcist har du af problemer i denne opgave?

Hvor til i opgaven er du kommet, inden du er gået i stå?

Er gået i stå ved (7), (8), (9)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2017 af swpply (Slettet)

Er det meningen at du skal skrive hvad der sker i disse trin?

Jeg tror ikke helt jeg er klar over, om det er udrgninger du har fortaget eller om det er udregninger der givet sammen med opgaven?


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. november 2017 af ringstedLC

(7) h opstilles som en funktion af x.

(8) A opstilles som en funktion af x.

(9) ... der reduceres.


Svar #5
19. november 2017 af hehexd123 (Slettet)

#3

Er det meningen at du skal skrive hvad der sker i disse trin?

Jeg tror ikke helt jeg er klar over, om det er udrgninger du har fortaget eller om det er udregninger der givet sammen med opgaven?

Jeg skal forklare hvad der sker i disse trin. Jeg har ikke foretaget nogle udregninger.


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november 2017 af swpply (Slettet)

(7) h isoleres i udtrykket for det totale volumen i (6), dette gøres ved at gange med

                                                              \frac{1}{(2+\frac{\pi}{4})x^2} 

på begge sider af lighedstegnet i udtrykket i (6).

(8) udtrykket for h (fundet i (7)) substitueres nu ind i udtrykket for arealet fundet i (3)

(9) Det i (8) fundet udtryk for arealet (kun udtrykt ved x) reduceres så meget som muligt.


Skriv et svar til: Udledning af udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.