Matematik

Hældning

28. november 2017 af Tobi003b - Niveau: 9. klasse

Hej

Jeg skal finde ud af hvor stor procentvise en terrase skal falde i hældning( 2cm i hældning pr. m (den er 4.20m på den længde der skal hældning på))

Nogen der kan hjælpe med at beskrive formlen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2017 af mathon

  Fald:
                                   \small \left (2\; \tfrac{cm}{m} \right )\cdot \left ( 4{.}20\;m \right )=8{.}40\;cm
  procentvis fald:
                                   \small \frac{8{.}40\;cm}{420\;cm}\cdot 100\%=2\%


Skriv et svar til: Hældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.