Matematik

Vinkler

10. april 2018 af aya111 - Niveau: 10. klasse

Hej nogle der kan hjælpe med at regne denne opgave ud?

Vedhæftet fil: sa.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2018 af ringstedLC

1.1: Brug Pythagoras.

1.2: HøjdeA - højdespærfod - profilhøjde


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2018 af ringstedLC

1.1: RETTELSE - Brug at vinkelsummen er 180º.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2018 af ringstedLC

1.3: 

\begin{align*} AC&=\frac{h_{A}}{\sin(45^\circ)}\\ AC^2&=(h_{A})^2+CE^2\\ AB&=\frac{h_{A}}{\sin(25^\circ)}\\ AB^2&=(h_{A})^2+BE^2\\ Sp\ae rfod&=CE+BE \end{align}

1.4:

\begin{align*} V\ae gt_{sp\ae r}&=Rumf_{sp\ae r}\cdot massefylde_{fyrretr \ae}\\ &=(Areal_{endeflade}\cdot l\ae ngde)\cdot massefylde_{fyrretr \ae} \end{align}


Skriv et svar til: Vinkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.