Matematik

Brøk med minus

11. september 2018 af chomphu (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle. 

Vil gerne have hjælp til et lille brøk regnestykke, da jeg ikke er særlig god til det. 

Børken er = 3/2 + 4/5 - 7/10 

Håber det giver mening. 

Tak på forhånd! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2018 af peter lind

sæt det på en fælles brøkstreg . Fællesnævneren er 10


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2018 af SanderClaus (Slettet)

3/2=15/10

4/5=8/10

15+8-7=16

Resultat

16/10 som kan omskrives til 8/5


Skriv et svar til: Brøk med minus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.