Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Elasticity

21. oktober 2018 af cecil12344 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har nu siddet hele dagen med dette spørgsmål, som egentlig virker simpelt, men det er ved at tage pusten fra mig.

"If the demand for a commodity is given by 2q = 10-p."
Og det rigtige svar er: "a) The price elasticity of demand at the point q = 1, p = 8 is 4"

Jeg regner elasticity ud via: Ændring % i Qd / ændring % i pris. = 50/20 = 2.5 og ikke 4. Men hvis jeg vender det om: 20/50 = .4; men sådan fungerer udregningen jo ikke.

Er der en der kan hjælpe mig her? 


Skriv et svar til: Elasticity

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.