Matematik

hjælp til brøker

01. november 2018 af silasthomsen (Slettet) - Niveau: 7. klasse

3/8-1/3


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2018 af guuoo2 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2018 af mathon

              \begin{array}{rclcll} \frac{3}{8}-\frac{1}{3}&=&\frac{9}{24}-\frac{8}{24}&=&\frac{1}{24}&\textup{n\aa r der er skaffet f\ae llesn\ae ener.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2018 af VietCoungVu

Du burde faktisk bare lave mere i matematikfessor, hvis du mangler basiske viden.

Der forklarer de alt til dig, og du bluver også meget bedre til brøker.


Skriv et svar til: hjælp til brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.