Spansk

Substantivernes bøjning

05. november 2018 af Elninoo - Niveau: C-niveau

Hvordan bøjer man substantiver, hvad sætter man foran? I bestemt, ental fleretal osv. Maskulinum og Femininum


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2018 af jbmm

mand = hombre (maskulinum, ental)
en mand = un hombre (mask., ental, ubestemt)
manden = el hombre (mask., ental, bestemt)
mænd = hombres  (mask., flertal)
nogle nænd = unos hombres (mask., flertal, ubestemt)
mændene = los hombres (mask., flertal, bestemt)

kvinde = mujer (femininum, ental)
en kvinde = una mujer (fem., ental, ubestemt)
kvinden = la mujer (fem., ental, bestemt)
kvinder = mujeres (femininum flertal)
nogle kvinder = unas mujeres (fem., flertal, ubestemt)
kvinderne = las mujeres (fem., flertal, bestemt)
 


Svar #2
05. november 2018 af Elninoo

Fremragende!


Skriv et svar til: Substantivernes bøjning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.