Bioteknologi

Hjæælp

07. februar 2019 af Bygningsingeniør - Niveau: A-niveau

Hej SP

Er der nogen som kan hjælpe mig på vej til at løse de vedhæftet opgaver med lidt detaljer på.

Tak på forhånd


Svar #1
07. februar 2019 af Bygningsingeniør

Her er opgaverne 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2019 af mathon

Du skal forud for koncentrationsberegningerne
kende \small \xi
i
                 \small A=\xi \cdot l\cdot c


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2019 af mathon

...den bestemmes forud ud fra en opløsning med kendt koncentration og målt absorbans A

                 \small \small \xi=\frac{A}{l\cdot \mathbf{c}}

   


Skriv et svar til: Hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.