Matematik

Omdrejningslegeme

20. marts 2019 af kgsklo - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen

Kan nogen hjælpe mig med opgave c. Jeg er lidt i tvivl. Her er et lille billede af selve M, hvis det kan være til hjælp. Tak på forhånd

Vedhæftet fil: billede.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2019 af janhaa

Q?


Svar #2
20. marts 2019 af kgsklo

Her er opgaven:

Vedhæftet fil:opgaven.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2019 af mathon

Omdrejningslegeme:

                                   \small V_x=\pi \cdot \int_{-\sqrt{e^5-4}}^{\sqrt{e^5-4}}5^2\mathrm{d}x-\pi \cdot \int_{-\sqrt{e^5-4}}^{\sqrt{e^5-4}}\ln^2(x^2+4)\mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2019 af leoek (Slettet)

Hvordan fås integrationsgrænserne?


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2019 af mathon

af:

               \small k=5

               \small f(x)=5


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. marts 2019 af leoek (Slettet)

Men hvordan er du nået frem til dette? Kan stadig ikke forstå det


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. marts 2019 af mathon

                     \small x^2+4=e^5

                     \small x^2=e^5-4

                     \small x=\mp \sqrt{e^5-4}


Skriv et svar til: Omdrejningslegeme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.