Matematik

sandsynlighedsregning

14. april 2019 af kathrinestobiasen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne? Gerne noget forklaring da jeg gerne vil forstå hvordan man gør?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2019 af oppenede

Der er 4 udfald. Tre af sandsynlighederne er 30%, 20% og 10%. Sandsynlighederne skal summe til 100%, og der kun er 1 valg af den ubekendte sandsynlighed b som får det til at passe.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2019 af peter lind

Bestem først b af at summen af alle sandsynligheder skal være 1

Besem dernæst a af at μ=2*0,3+4*0,2+a*b+10*0,1


Svar #4
14. april 2019 af kathrinestobiasen (Slettet)

Hvordan kan jeg finde b?


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2019 af peter lind

0,3+0,2+b+0,1 = 1


Svar #6
14. april 2019 af kathrinestobiasen (Slettet)

Kan det passe at jeg får a til at give 8? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. april 2019 af oppenede

#6

Kan det passe at jeg får a til at give 8? 

Nej, vis dine beregninger


Svar #8
14. april 2019 af kathrinestobiasen (Slettet)

Okay, en taste fejl, på lommeregneren. 

Jeg får den nu til 2. 

0,4*5 = 2 


Brugbart svar (0)

Svar #9
14. april 2019 af peter lind

Nej se sidste formel i #3


Skriv et svar til: sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.