Matematik

Matematikopgaver

24. oktober 2019 af mar12 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder med to matematikopgaver jeg ikke helt kan finde ud af, håber nogen kan hjælpe. :)

Jeg har vedhæftet opgaverne i en pdf, da jeg ikke ved hvordan man vedhæfter som et billede.

Vedhæftet fil: opg.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2019 af AMelev

Du vedhæfter et billede fuldstændig, som du vedhæftede pdf-filen.

Husk lige: Kun ën opgave pr. tråd, ellers bliver det noget roderi.

Vedhæftet fil:Billede2.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2019 af AMelev

2.D1.3 Aflæs f(1) i f-tabellen og bestem så g-værdien af det i g-tabellen.

2.D1.23
Lad x være antal kørte km og f(x) være pris/kr

a) Beregn hvor mange km, der skal betales km-prisen på 1.30 kr for
Beregn derefter totalprisen

b) For de første 300 km er f(x) = f1(x) =  .......
Hvor mange km skal der betales km-pris for?
Hvad bliver prisen for dem? For for de næste km er totalprisen f(x) = f2(x) = .....
f(x)=\left\{\begin{matrix} .... & 0\leq x\leq 300\\ ....& 300<x \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: Matematikopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.