Matematik

Monotoniforhold

06. november 2019 af Elninoo - Niveau: B-niveau

En som kan hjælpe med denne opgave - det er utrolig vigtigt. 


Svar #1
06. november 2019 af Elninoo

Det er kun B


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2019 af ringstedLC

Læs i din bog eller her: https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/differentialregning/monotoniforhold og kom med et bud på din redegørelse.


Svar #3
06. november 2019 af Elninoo

Jeg har en funktion som jeg skal diferentere, derefter sætter jeg den afledte funktion = 0. 

Er det bare så simpel? 


Svar #4
06. november 2019 af Elninoo

+ jeg skal også finde ud af efter hvor den er stigende og omvendt i de forskellige intervaller - er vi enig?


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. november 2019 af ringstedLC

Ja.


Svar #6
06. november 2019 af Elninoo

Takker


Svar #7
06. november 2019 af Elninoo

Ringsted - har lige prøvet at komme med et eksempel - vi er enige om det jeg har skrevet er korrekt? 


Svar #8
06. november 2019 af Elninoo

B


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. november 2019 af ringstedLC

\begin{align*} f'(x) &= 0\Rightarrow x=4 \\ T:(x,f(x)) &= (4,f(4)) \\ f'(x<4) &= \;? \\ f'(x>4) &= \;? \\ \end{align*}

Brug "aftagende/stigende", så undlad "faldende".


Svar #10
06. november 2019 af Elninoo

Takker - ellers er det korrekt? Og er det vigtigt at nævne noget som ikke er gjort allerede


Brugbart svar (0)

Svar #11
06. november 2019 af ringstedLC

Der er diff. korrekt og tredje- og næstsidste linje er OK.


Svar #12
06. november 2019 af Elninoo

Tusind tak ;) 


Svar #13
06. november 2019 af Elninoo

@Ringsted - det eneste som jeg ikke forstår det er når jeg kigger på et bestemt interval og ser hvor den er aftagende eller stigende. Kan du hjælpe 


Skriv et svar til: Monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.