Matematik

sidelængder

04. december 2019 af Peter991 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvilke formler skal bruges til at løse sidelængden AC


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2019 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. december 2019 af PeterValberg

trekanterne ADE og ABC er ensvinklede (ligedannede),
derfor kan du opstille forhold mellem ensbeliggende sider
og på den måde løse opgaven

\frac{|AC|}{|AD|}=\frac{|BC|}{|DE|}

\frac{|AC|}{8}=\frac{1,5}{2,5}

|AC|=8\cdot \frac{15}{25}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: sidelængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.