Matematik

Isoler y

26. januar 2020 af shar0266 - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave, tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2020 af peter lind

Gang ligningen med y og dernæst divider den med 2


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. januar 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \frac{4}{y} &= 2 \\ \frac{4\cdot y}{y} &= 2\cdot y \\ y &= \;? \end{align*}


Svar #3
26. januar 2020 af shar0266

mange tak allesammen:)


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. januar 2020 af Anders521

#0 Før du isolerer y, skal du antage at y  ≠ 0.


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. januar 2020 af ringstedLC

#4: Det er ikke nødvendigt, da opgaven er givet. Men det er en (lille) fejl i opgaven, at betingelsen ikke er stillet.


Svar #6
26. januar 2020 af shar0266

mange tak:)


Skriv et svar til: Isoler y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.