Bioteknologi

Oxidationstal

28. marts 2020 af Mille6290 - Niveau: A-niveau

Hejsa

Nogen der kan hjælpe mig med at finde oxidationstal på dette molekyle. C-CH2-NH2

Oxidationtal stiger vel for carbonatomet ved den funktionelle gruppe - dette må være amingruppen.

Jeg tænker det skal regnes således ud:

0=C+1+1+N+1+1

0=C+N+4

-4=C+N

Det forvirre mig at både C og N er ubekendte 

Håber i kan hjælpe mig i nød, ville være taknemlig :)


Skriv et svar til: Oxidationstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.