Matematik

forskrift for funktion

27. april 2020 af TGJ32 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har brug for hjælp, jeg kan ikke finde ud af hvordan man gør

Vedhæftet fil: opgave 2- hjælp..JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. april 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. april 2020 af mathon

                            \normal \begin{array}{lllll} a)&g(x)=-2x+3+5\\& g(x)=-2x+8\\\\b)& h(x)=4\cdot (-2x+3)\\& h(x)=-8x+12 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. april 2020 af AMelev

Du skal bare indsætte regneudtrykket for f(x).


Svar #4
27. april 2020 af TGJ32 (Slettet)

nååårh, mange tak for hjælpen :D 


Skriv et svar til: forskrift for funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.