Matematik

Funktioner

11. maj 2020 af Zaggy - Niveau: 10. klasse
Nogle der kan hjælpe mig med disse 2 opgaver

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2020 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll}a)&f(8)=173\cdot 1.019^8\\\\\\ b)&250=173\cdot 1.019^x\\\\& \frac{250}{173}=1.019^x\\\\& \ln\left (\frac{250}{173} \right )=\ln(1.019)\cdot x\\\\& x=\frac{\ln\left (\frac{250}{173} \right )}{\ln(1.019)} \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.