Andre fag

Mat

04. september 2020 af isra0258 - Niveau: 8. klasse

Hjælp!!!!

Hvordan regner jeg: 

5x35+90/2=?????

Plz hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2020 af kemc

5x*35+90/2

Så skal du gange tallenen sammen 

175x+90/2

Faktoriser  1/2 ud af udtrykket 

1/2x(350x+90)

Så faktoriser 10 ud af udtrykket 

1/2*10(35x+9)

Så reducere tallene med den største fælles faktor 2

5(35x+9)

God weekend 


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2020 af OliverHviid

Glem mit svar. Jeg havde ikke lige fanget at du med "x" mente "gange"...

Du har skrevet 5x*35+\frac{90}{2} som blot er et udtryk ikke en ligning. Hvad er det helt præcist du skal?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2020 af PeterValberg

#0 Er det

5\cdot 35+\frac{90}{2}=\,...

eller

\frac{5\cdot 35+90}{2}=\,...

eller noget helt tredje ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. september 2020 af PeterValberg

#0 btw, ... et indlæg omhandlende matematik (som denne)
    ?bør placeres i "matematik" forummet ikke i "Andre fag"

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.