Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

Hjælp til Logger Pro.

24. september 2020 af Maja2503

Hej. 

Jeg har lige et spørgsmål til Logger Pro. 

Jeg har lavet en (t,v)-graf. I grafen er der en masse små trekanter. Hvad viser/er disse trekanter?

På forhånd tak for hjælpen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2020 af mathon

       \small \Delta er det græske bogstav Delta

                  \small v=\underset{\Delta t\rightarrow 0}{\lim} \frac{\Delta s}{\Delta t}   


Svar #2
24. september 2020 af Maja2503

#1

       \small \Delta er det græske bogstav Delta

                  \small v=\underset{\Delta t\rightarrow 0}{\lim} \frac{\Delta s}{\Delta t}   

Tak for hjælpen. Men hvordan viser det farten? Hvorfor er punkterne placeret således? Jeg har vedhæftet et billede af (t,v)-grafen. 

Vedhæftet fil:Delta.png

Skriv et svar til: Hjælp til Logger Pro.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.