Bioteknologi

Redoxreaktion

13. november 2020 af XXXX121221 - Niveau: A-niveau

Nogen som kan hjælpe?

Argumentér for, at reaktionen vist i figur 4.3 er en redoxreaktion


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Redoxreaktion:}\\& \begin{array}{lllll} -\overset{\mathbf{{\color{Red} 0}}}{C}HOH-\;+\;\left [ 0 \right ]\;\longrightarrow \;-\overset{\mathbf{{\color{Red} +2}}}{C}O- \end{array} \end{array}


Svar #3
13. november 2020 af XXXX121221

Forstår ikke helt hvad du har gjort

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2020 af mathon

En sekundær alkohol oxideres til alkanon.


Skriv et svar til: Redoxreaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.