Matematik

Integralregning

29. november 2020 af Mountifakol - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har fået en opgave, hvor jeg skal løse denne opgave, men jeg forstår den ikke!

Grafen for f afgrænser sammen med x-aksen og linjerne med ligningen x=2 og x=4 et område, der har et areal. bestemt dette areal. 

funktionen for f er f(x)=x+1

Hvordan løser man denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2020 af mathon

      \small \begin{array}{lllll} \textup{Areal:}&\int_{2}^{4}(x+1)\, \mathrm{d}x=\left [\frac{1}{2}x^2+x \right ]_{2}^{4}=\frac{1}{2}\cdot 4^2+4-\left ( \frac{1}{2}\cdot 2^2+2 \right )=8+4-2-2=8\\\\ \end{array}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.