Matematik

Funktioner af to variable

19. december 2020 af Regndyr - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg har svært besvær med følgende opgave. Håber I vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. december 2020 af mathon

                   \small \small \small \small \begin{array}{lllll} f(x,y)=\underset{\begin{array}{ll}\textup{er st\o rre end}\\\textup{eller lig med }1 \end{array}}{\underbrace{(x^2+1)}}\cdot \underset{\begin{array}{ll}\textup{er st\o rre end}\\1\textup{ da }y>0 \end{array}}{\underbrace{(y+1)}}>\quad 0 \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner af to variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.