Matematik

kurvelængden

11. januar 2021 af hq02 - Niveau: A-niveau

hej

kan nogen hjælpe

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2021 af peter lind

se formel 171 side 28 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2021 af mathon

             \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{llllll}& f{\, }'(x)=\frac{1}{2\sqrt{x}}\\\\& \left (f{\, }'(x) \right )^2=\left (\frac{1}{2\sqrt{x}} \right )^2=\frac{1}{4x}\\\\\\ \textup{Buel\ae ngde:}& L=\int_{a}^{b}\sqrt{1+\left (f{\, }'(x) \right )^2}\,\mathrm{d}x\\\\\\ \textup{Aktuelt:}&L=\int_{2}^{10}\sqrt{1+\frac{1}{4x}}\,\mathrm{d}x \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: kurvelængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.