Matematik

Hvordan gør man følgende:

22. februar 2021 af Lukassssssss - Niveau: 9. klasse

Forholdet mellem bulgur og vand skal være 1 til 2.

Til 4 dL bulgur skal du bruge  (_)  dL vand.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2021 af kemc

Kender man den ene rummængde, kan man finde den anden ved at isolere i ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2021 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} \frac{\textup{bulgur}}{\textup{vand}}=&\frac{1}{2}=\frac{4}{x}\\\\& x=8 \end{array}


Skriv et svar til: Hvordan gør man følgende:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.