Matematik

sandsynlighedd!!! hjælp hurtigt!!!

02. marts 2021 af freja9292 - Niveau: B-niveau

lille sæk appelsiner, 50 i alt, 10 dårlige og 40 gode. sandsynligheden for at få 3 dårlige og 3 gode


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2021 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2021 af janhaa

P=\frac{\binom{40}{3}\binom{10}{3}}{\binom{50}{3}}=0,075


Svar #3
02. marts 2021 af freja9292

jeg forstår det ikke helt, fra 2. minut, hvordan finder hun frem til, at der skal stå 20*4/210?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2021 af janhaa

#2

P=\frac{\binom{40}{3}\binom{10}{3}}{\binom{50}{6}}=0,075


Skriv et svar til: sandsynlighedd!!! hjælp hurtigt!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.