Bioteknologi

Hvordan finder jeg volumen?

30. marts 2021 af Amalie8153 - Niveau: A-niveau

Hvor stort et volumen skal der anvendes? Jeg forstår ikke hvordan jeg kommer frem til dette


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2021 af mathon

            \small \begin{array}{llllll} \textbf{mol-ligning:}\\& V\cdot \left ( 0.194\;M \right )=\left ( 200\;L \right )\cdot \left ( 0.20\cdot 10^{-3}\;M \right )\\\\& V=\left ( 200\;L \right )\cdot\frac{0.20\cdot 10^{-3}\;M }{0.194\;M}=0.20619\;L=206.19\;mL \end{array}


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg volumen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.