Matematik

Potensfunktion

07. april 2021 af MAYA15 - Niveau: C-niveau

Hej.
Er der nogle der ved, hvordan man løser opgave b i denne opgave? Jeg har selv lavet a. 

Tak på forhånd:-)

Vedhæftet fil: potensfunktion.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2021 af mathon

              \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{Brug}\\&& y=2.28\cdot x^{-0.759345} \\\\&& 1+r_y=\left ( 1+r_x \right )^a \end{array}


Svar #2
07. april 2021 af MAYA15

Hvad står r for?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2021 af mathon

    r er vækstraten


Svar #4
07. april 2021 af MAYA15

ok, tak 


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.