Matematik

HJÆLP!

24. april 2021 af joey34 - Niveau: B-niveau

b) Forklar udregningerne 1) til 4).


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2021 af mathon

                  \large \begin{array}{lllllll}\small \textbf{2)}\rightarrow \textbf{3)}\\&\large 9365991\cdot 0.00275=y\cdot \left ( 1-1.00275^{-80} \right )\\\\& 25756.47525=y \cdot \left ( 1-1.00275^{-80} \right )\\\\\\ \small \textbf{3)}\rightarrow \textbf{4)}&\large\\& \frac{25756.47525} {1-1.00275^{-80}}=y\\\\& \frac{25756.47525} {0.197239}=y\\\\&y=130585.20 \end{array}


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.