Matematik

Optimering af hegn

12. maj 2021 af GrindingStudent - Niveau: B-niveau

Jeg ved at jeg skal optimere opgaven for at finde maksimum, men de udleverede forklraringer og dette giver ingen mening så hvis nogen ved svarene og beregninger til opgaverne ville det være værdsat

Vedhæftet fil: landmænd.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2021 af ringstedLC

1. Med fire sider:

\begin{align*} \textup{I}:150 &= 2\,b+2\,l \\ l &=... \\ \textbf{II}:A &= b \cdot l=b \cdot ... \\ A(b) &= ...\Rightarrow A'(b)=...=0 \Rightarrow b=\;? \end{align*}

2. Cirkulær indhegning:

\begin{align*} O=150 &= 2\,\pi \,r \\ r &= ...\\ A &= \pi \cdot \left (... \right )^{\,2}=\;? \end{align*}

3. Med tre sider:

\begin{align*} \textup{I}:150 &= 2\,b+l \\ l &=... \\ \textbf{II}:A &= b \cdot l=b \cdot ... \\ A(b) &= ...\Rightarrow A'(b)=...=0 \Rightarrow b=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: Optimering af hegn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.