Matematik

monotoniforhold

15. november 2021 af detstramt - Niveau: B-niveau

mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2021 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2021 af mathon

     a)  Monotonien for f(x) bestemmes af fortegnsvariationen for f '(x)

     b)  Ekstrema kræver f '(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. november 2021 af mathon

               \small f{\, }'(x)=-x^2-2x+8=-\left ( x+4 \right )\cdot \left ( x-2 \right )


Skriv et svar til: monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.