Matematik

Stor brug for hjælp

18. september 2022 af unknownuser579277924724 - Niveau: B-niveau

En der kan løse disse for mig og gerne med forklaring? Tusinde tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\& h(x)=&\left (f\circ g \right )(x)=f(g(x))=f(y)\\\\&& y=g(x)=4x+3\qquad \textup{indre funktion}\\\\&& f(y)=2^y\qquad \qquad \qquad \textup{ydre funktion} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{b)}\\& h(x)=&\left (f\circ g \right )(x)=f(g(x))=f(y)\\\\&& y=g(x)=x^4-8x\qquad \textup{indre funktion}\\\\&& f(y)=y^3\qquad \qquad \qquad \; \, \, \textup{ydre funktion} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{c)}\\& h(x)=&\left (f\circ g \right )(x)=f(g(x))=f(y)\\\\&& y=g(x)=6+x^4\qquad \textup{indre funktion}\\\\&& f(y)=\sqrt{y}\qquad \qquad \quad \; \, \, \textup{ydre funktion} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2022 af mathon

\small \small \small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{d)}\\& h(x)=&\left (f\circ g \right )(x)=f(g(x))=f(y)\\\\&& y=g(x)=6+\ln(x)\qquad \textup{indre funktion}\\\\&& f(y)=\frac{-3}{y}\qquad \qquad \qquad \; \, \,\, \, \, \textup{ydre funktion} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. september 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{e)}\\& h(x)=&\left (f\circ g \right )(x)=f(g(x))=f(y)\\\\&& y=g(x)=1.03x\qquad \textup{indre funktion}\\\\&& f(y)=8\cdot e^y\qquad \quad \; \, \,\, \, \,\, \, \, \textup{ydre funktion} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. september 2022 af mathon

\small \small \small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{f)}\\& h(x)=&\left (f\circ g \right )(x)=f(g(x))=f(y)\\\\&& y=g(x)=\frac{5+x}{x^3-1}>0\qquad \textup{indre funktion}\\\\&& f(y)=\log(y)\qquad \qquad \;\; \; \; \textup{ydre funktion} \\\\&& \end{array}


Skriv et svar til: Stor brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.