Matematik

Indekstal

25. oktober 2023 af Okim - Niveau: B-niveau

Hvad ska man her?

Vedhæftet fil: Indekstal_opgave.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2023 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{a.}\\&\textup{Kilopris p\aa}\\& \textup{lammek\o d i 2013:}&\frac{120\;\mathrm{kr}}{122.3}\cdot 138.1=135.50\;\mathrm{kr} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2023 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{b.}\\&\textup{Indekstal i 2007:}&\frac{109\;\mathrm {kr}}{120\;\mathrm {kr}}\cdot 122.3=111 \end{}


Skriv et svar til: Indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.