Matematik

punktmængden m

29. oktober 2023 af bruger675 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er den en som vil hjælpe med den her????


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2023 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&& f(x)=x^3+3x^2=x^2\cdot \left ( x+3 \right )\\\\&& f(x)=x^2\cdot \left ( x+3 \right )=0\\\\&\textup{nul-reglen:}\\&& x=\left\{\begin{matrix} -3\\0 \end{matrix}\right. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2023 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{c)}\\&& A_M=\int_{-3}^{0}\left (x^3+3x^2 \right )\,\mathrm{d}x=\left [\frac{1}{4}x^4+x^3 \right ]_{-3}^0 \end{array}


Skriv et svar til: punktmængden m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.