Shais er offline. Sidst online 14. april 2020.

Shais Mand

Uddannelse: Andet, SP-rang: Adjunkt


OPDATERING: Min HF er sat delvis i bero grundet et uventet og spontant højskoleophold med henblik på forhåbentlig personlig og social udvikling.

VIDEN ER EN DYREBAR GAVE, og giver den enkelte mulighed for selv at træffe beslutninger og tage stilling til mange ting, så derfor: Fri os fra dine ubrugelige indlæg... Berig os med din viden i stedet for :)

OPFORDRING TIL AT VÆRE AKTIV - OGSÅ DIN INDSIGT TÆLLER NEMLIG :)
Hvis vi alle fremsætter hver vores synsvinkel på tingene, kan vi blive klogere vha. af hinanden (og på hinanden) ved at se tingene fra forskellige synsvinkler og dermed blive klogere sammen. Så bidrag med din indsigt, så vi alle kan blive klogere - det vil komme os alle til gode :).

 ----HUSK!----
VÆR OVERVEJENDE OBJEKTIV i dit bidrag her på Studieportalen, da det er med til at øge indlæringen på fordomsfri grundlag, så man kan danne sine egne meninger og holdninger. Tak :)

IGANG MED EN FULD HF, hvor jeg som valgfag har haft Erhversøkonomi (C) og Psykologi (C), som jeg fortsætter med Psykologi (B) til gengæld for at jeg skal gå på to forskellige VUC-skoler samtidigt i to forskellige byer - men hvad man brænder for, skal man kæmpe for :).

EFTER HF'EN VIL JEG både læse til it-programmør og lavtstrømsingenør, og tage en psykologi-uddannelse, for at kombinere de tre tilsammen og lave psykologiske computer-programmer.

MIN FILOSOFI:
Vi er alle en "i levende live" historie i os selv, fordi vi har hver vores unikke oplevelser på "bagen" suppleret med vores hver og i sær unikke personligheder. Det krydrer os som individer og betyder, at der er en grund til, at vi er, som vi er. (Vi er en slags omvandrende levende historier i os selv :).

Derfor ligger MIN STORE INTERESSE inden for psykologiens verden, da jeg vil blive klogere på mennesker og verden, og ikke mindst mig selv, som man kan komme langt med og spiller en central rolle.

- Dialog er vejen frem -
Kun sådan kan vi blive klogere ved at tage ved lære af hinanden.

PS.: Se evt. også skolenoter m.m. på den 100% gratis side: Notenet.dk, som blot kræver gratis oprettelse af bruger og så er der fuld og fri afbenyttelse af sitet.