danielruhmann er offline. Sidst online 06. april 2017.

danielruhmann

Uddannelse: Videregående, SP-rang: Lektieguru


1994-2003: Folkeskole - Blistrup Skole i Gribskov Kommune.

2003-2006: Sproglig studentereksamen taget på Frederiksborg Gymnasium i Hillerød med matematik og tysk på A-niveau.

2006-2007: Frivilligt arbejde på et børnehjem i Vechta, Tyskland.

2007-2011: Bachelor i International Management fra Universitet Flensburg samt SPRØK fra Syddansk Universitet Sønderborg. Fagområder: Marketing, erhvervsøkonomi, mikro-, makro-, international- og industriel økonomi, tysk (sprog og samfund), engelsk (sprog og samfund), jura, ledelse, forretningsudvikling, statistik.

2011-: Kandidatstudium i International Virksomhedsudvikling på SDU Kolding. Fagområder: B2B marketing, innovation, forretningsudvikling, ledelse, strategi.

Erhvervsarbejde: Market Manager for EPG systems ApS - http://www.epgs.com.

Sproglige kompetencer: Dansk (modersmål), tysk (modersmål), engelsk (højt niveau)

IT-kompetencer: Superbruger af office-pakken. Derudover rutineret inden for hele Adobe-pakken, hvor min primære styrke ligger i Photoshop og InDesign.

Fritid: Tennis og adskillige projekter. I øjeblikket er jeg i gang med at connecte tennisspillere og tennisklubber på min hjemmeside www.tennis-flensburg.de.

Engagement på Studieportalen: Tidligere har jeg hørt til gruppen af meget aktive hjælpere. Da universitetet og erhvervsarbejdet desværre ikke levner meget tid, kan jeg ikke afsætte mange ressourcer til at hjælpe. Hvis du dog er motiveret for at lære og tror, at jeg over en længere periode kan hjælpe dig på en eller anden måde, skal du være velkommen til at kontakte mig.