Debat

kristendoms videnskab

23. maj 2011 af nissen2009 (Slettet)

kristendom
I går kl. 13:46 af nissen2009 hej

1. når man er troende kristent og tror på Gud , må man gerne have åben tøj / udfordrend tøj, fx korte nederdele og arme kan ses

2.

er det rigtig i gammeldags kristent havde de havde lille tørklæde på ? må man gerne have baddragt på , når man er kristent, troende kristent.

3.

hvis man er troende kristen og tror på Gud

også en anden spørgesmål må man gerne have samleje enden ægteskab, må man gerne have kærste uden at være gift.

4.

må man gerne spise gris, hvis man er troende kristent

svar mig hurtigst muligt


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. maj 2011 af DennisDeH (Slettet)

Kig på:

biblen.info

for en saglig gennemgang uden for meget religiøs lort.


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. maj 2011 af exutu (Slettet)

Jeg er ikke religiøs overhovedet men jeg synes at biblen.info kører en heads på kristendommen i steden for sagligt at argumentere for sin sag. (Jeg synes heller ikke at særlige mange religøse mennesker argumenterer sagligt, men det nytter ikke noget at falde i niveau bare fordi andre gør det.) Den går også ind i detaljer som kan være fuldstændig lige meget.


Brugbart svar (2)

Svar #3
26. maj 2011 af DennisDeH (Slettet)

Well.. Der er da kilder på alt, så man kan da tjekke at fakta er fakta. Jeg ville kalde det sagligt, for kilderne sammenlignes blot, og at biblen så er selvmodsigende, siger jo bare noget om hvor meget vrøvl der står der.


Brugbart svar (2)

Svar #4
31. maj 2011 af kathrine1991 (Slettet)

Hej.. Jeg vil forsøge at svare på dine spørgsmål.. Som det allerførste vil jeg nævne at den protestantiske kristendom IKKE er en lov-religion, så derfor er der flere af disse spørgsmål som handler om en fortolkning af den enkelte..

1.når man er troende kristent og tror på Gud , må man gerne have åben tøj / udfordrend tøj, fx korte nederdele og arme kan ses

Det kommer an på hvad du præcis mener.. Hvis du tænker udringede bluser osv., så vil de fleste kristne undgå dette, da det sender nogle signaler, som man ikke ønsker at sende, men det er ikke sådan at der er et bestemt krav om det.. Ben og arme må gerne kunne ses! Det er mest det med direkte at udstråle noget seksuelt, som mange ikke ønsker..

2.er det rigtig i gammeldags kristent havde de havde lille tørklæde på ? må man gerne have baddragt på , når man er kristent, troende kristent.

Jeg kender ikke historien om et lille tørklæde.. Ja, kristne må gerne vise sig i badetøj..  

3.hvis man er troende kristen og tror på Gud. også en anden spørgesmål må man gerne have samleje enden ægteskab, må man gerne have kærste uden at være gift.

Det er imod Bibelen at have samleje inden ægteskabet, så det er det som de fleste stræber efter.. Kristne må gerne have kærester - det er kun det seksuelle, som det anbefales at vente med.. Det er også her forskelligt med tolkningen af hvor langt man skal gå.

4. må man gerne spise gris, hvis man er troende kristent

Ja, man må gerne spise gris og alt andet mad.. Det er en gruppe indenfor islam, som ikke spiser svinekød..

MVH. Sophie


Skriv et svar til: kristendoms videnskab

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.