Biologi
Fordøjelsessystemet: Proteiner&stivelse HJÆLP
Heey Alle :)
Jeg er igaang med at læse op til eksamen og jeg stødte på et problem:
gøre rede for stivelse og proteiners nedbrydning og optagelse i fordøjelsessystemet
og
diskutere hvilken betydning kostsammensætningen har for fordøjelsen og sundhedstilstanden fx hvilken betydning har kostfibre for fordøjelsen?
Tak på forhånd
ps. jeg har biologi på C niveau så man behøver nok ikke at gå i dybden ;)
Svar #1
18. juni 2011 af FatimaAM (Slettet)
Svar #2
19. juni 2011 af ghjoghjoghkosf (Slettet)
Da jeg skrev ''ps. jeg har biologi på C niveau så man behøver nok ikke at gå i dybden ;)'' mente jeg faktisk bare at folk ikke skulle forklare noget med biologi på A niveau fordi ja det sker meget, men tak for dit indlæg
Svar #3
19. juni 2011 af Dulugtergrimt
Det der har intet med A-niveau at gøre. Det er næsten folkeskole-niveau.
Svar #4
19. juni 2011 af FatimaAM (Slettet)
Jeg kan forsikre dig om, at ovenstående er noget du SKAL kunne, hvis du har biologi på C-niveau.
Skriv et svar til: Fordøjelsessystemet: Proteiner&stivelse HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.