Biologi

Forvirring

18. oktober 2012 af Ferhat2765 (Slettet)

Sakkarider som tilsættes gær er energi molekyler.

Men hvordan udnyttes denne energi?

Håber der er nogen der vil hjælpe.

Takker på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. oktober 2012 af Picarro (Slettet)

Slå op i biologibogen under energiomdannelse, eller evt. cellens energioptag.


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. oktober 2012 af 123434

Kulhydrater=sakkarider

Gæring er når en organisme får energi ved at nedbryde kulhydrat men hvor det ikke som ved respiration nedbrydes fuldstændigt til kuldioxid og vand

Gær spiser f.eks sukker(dissakrid), de har brug for energi til at leve og formere sig.

Ret mig, hvis jeg er helt galt på den.

 


Skriv et svar til: Forvirring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.