Biologi
Forvirring
Sakkarider som tilsættes gær er energi molekyler.
Men hvordan udnyttes denne energi?
Håber der er nogen der vil hjælpe.
Takker på forhånd.
Svar #1
18. oktober 2012 af Picarro (Slettet)
Slå op i biologibogen under energiomdannelse, eller evt. cellens energioptag.
Svar #2
18. oktober 2012 af 123434
Kulhydrater=sakkarider
Gæring er når en organisme får energi ved at nedbryde kulhydrat men hvor det ikke som ved respiration nedbrydes fuldstændigt til kuldioxid og vand
Gær spiser f.eks sukker(dissakrid), de har brug for energi til at leve og formere sig.
Ret mig, hvis jeg er helt galt på den.
Skriv et svar til: Forvirring
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.