Tysk

Hjælp til oversættelse!!

10. oktober 2013 af Pernillesnappe (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, nogen der kan hjælpe mig med denne oversættelse? :-) 

Udover min familie og min omskoling, har jeg fornyeligt været udsat for noget som pt påvirker mit liv rigtigt meget.  Jeg burde have fortalt dig det, men jeg ønskede virkelig ikke at tage pludselig afsked med dig. Jeg har tidligere dræbt et andet menneske og opholder mig nu I fængslet over en længere periode. Jeg fortryder det så meget, og jeg ville ønske du ville forstå hvor meget jeg ønsker at spole tilbage I tiden, men sket er sket, og jeg kan ikke andet end at prøve at komme videre nu. Jeg vil utrolig gerne fortælle dig hvorfor det skete, for der er en længere historie bag. Nu hvor du kender til en stor del af mit liv, og jeg med denne historie har valgt at udlevere mig selv, håber jeg inderligt du vil give mig en chance. Jeg vil så gerne fortsætte med at have kontakt med dig, for jeg kan super godt lide dig.
Håber du vil forstå mig og se mig som den samme person som før, for jeg er den Ina du mødte på peronnen en påske dag I Calau. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2013 af Moderatoren

Du har glemt, at:

"Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar."


Svar #2
10. oktober 2013 af Pernillesnappe (Slettet)

Jamen jeg har problemer med at få hele teksten oversat korrekt?? :) 
 


Svar #3
10. oktober 2013 af Pernillesnappe (Slettet)

Særligt denne sætning: 

Jeg burde have fortalt dig det, men jeg ønskede virkelig ikke at tage pludselig afsked med dig. 


Skriv et svar til: Hjælp til oversættelse!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.