Matematik

Bestemmelse af forskrift

18. maj kl. 11:29 af Annefragrønnebakken - Niveau: A-niveau

Hej 

Hvordan løser man opgave a? Det er fra delprøve 2, altså med hjælpemidler.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj kl. 11:43 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj kl. 11:49 af ringstedLC

Rakettens rækkevidde er afstanden mellem parablens rødder og toppunktet ligger på symmetri aksen. Tip: c = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj kl. 13:11 af mathon

\small \begin{array}{llllllll}&& 0=a\cdot \left ( 2400-1200 \right )^2+560\\\\&& {\color{Red} a}=-\frac{7}{18000}\\&\textup{hvoraf:}\\&&y=-\frac{7}{18000}\cdot x^2+b\cdot x+c\\\\&&0=-\frac{7}{18000}\cdot 0^2+b\cdot 0+c\\\\&&{\color{Red} c}=0\\&\textup{dvs}\\&&y=x\cdot \left (-\frac{7}{18000}\cdot x+b \right )\\\\&& 560=1200\cdot \left (-\frac{7}{18000}\cdot 1200+b \right )\\\\&&{\color{Red} b}=\frac{14}{15} \end{}


Skriv et svar til: Bestemmelse af forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.