Biologi

Hjælp til osmose!

23. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)
Sidder her og i fuld gang med min bio rapport (den skal aflevers på torsdag:S) og min lærer sagde idag at måden vi kunnes core høje karkater på var, ved at fyre en masse guldklumper af i "diskussions" afsnittet!

Hvad kunne man fyre af i dette afsnit?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2007 af Stenalt (Slettet)

For at kunne give "guldklumper" skal vi jo næsten vide hvad du allerede har med og hvad rapporten mere præcist handler om...

Svar #2
23. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)

Jeg hentydede mere til JERES mening. Hvad synes i "klumklumperne" er i dette emne?

Svar #3
23. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)

Ved om en kartoffel er en a Autotrof eller Heterotrog organisme? Har foretaget søgning på nettet, men har ikke fundet et fyldestgørende svar.

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#3
Svaret er ja, en kartoffel er en plante, den har blade over jorden..

Sakset fra wikipedia:

En autotrof organisme er, når den selv skaffer sig det stof og den energi, der er nødvendig for at opretholde livet. Ordet er sammensat af to græske ord: auto, der betyder "selv", og trophein, der betyder "nære". Den direkte betydning af begrebet er altså = selvnærende. Deraf af "selvforsynende".

Tidligt i Jordens geologiske historie opstod der autotrofe organismer, som udnyttede den kemiske energi fra iltfattige kulstof- eller svovlforbindelser til at opbygge det nødvendige sukkerstof. De findes endnu i iltfrie eller iltfattige omgivelser, og deres produktionsmetode kaldes kemosyntese.

Senere opstod der encellede organismer, cyanobakterier eller blågrønalger, der havde udviklet en ny metode til at skaffe sig stof og energi på, nemlig fotosyntesen. Meget tyder på, at fotosyntesen senere er blevet overført til de grønne planter ved, at de har optaget blågrønne bakterier i sig uden at fordøje dem. Under alle omstændigheder er det tankevækkende, at grønkornene, de organeller, der udfører fotosyntesen, har deres

Skriv et svar til: Hjælp til osmose!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.