Kemi

organisk stof!!!

02. november 2007 af Unknownz (Slettet)
hjælp!

nævn 4 ex på organisk stof der indeholder C?
+
4 ex på organisk stof der indeholder N?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2007 af chrisjorg (Slettet)

Cacao
Citron
Cykel
Canapé

Nødder
...

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2007 af -Zeta- (Slettet)

#1.
;-)

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2007 af Stenalt (Slettet)

#1 Hehe...
#0 C:Methanol, ethanol, aminosyrer (vælg selv en), Sukrer (eks glucose)
N: Adenin, Cytosin, Guanin og Thymin (baserne i DNA molekyler)

Svar #4
03. november 2007 af Unknownz (Slettet)

ej .. cykel og citron osv. ka jeg ikk bruge til noget..

tænkte på, er NH4, NO3- og NO2- .. er det organiske stoffer?

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2007 af marc.mtk (Slettet)

NH4, NO3- og NO2- er ikke organiske stoffer, intet C = uorganisk

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. november 2007 af Marie+Louise (Slettet)

Derudover er mangler du lige en ladning på NH4+ :)

Prøv med nogle simple aminer og amider, hvis du ikke vil ud i meget indviklede biokemiske stoffer.

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. november 2007 af Stenalt (Slettet)

"intet C = uorganisk"??? CO2 = Organisk??? Nixen...

Skriv et svar til: organisk stof!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.