Almen studieforberedelse (AT)

Kilder og metoder!

27. maj 2008 af chelli (Slettet)
Vi er lidt i tvivl om hvilke metoder vi egentlig har brugt! :S
Vi skriver i religion og historie og vores emne er noget med religiøs terror - med udgangspunkt i Islam.
-Det vi har gjordt (kort fortalt) er at vi i fagbøger har læst os til en historisk/politisk/geografisk baggrund for konflikten mellem mellemøsten og USA. Derudover har vi selvfølgelig fokuseret på Islam som en religion men også på bestemte suraer hvori mord og vold "lovliggøres". Vi har også læst forskellige citater fra slevmordsterrorister, talsmænd for terror-organisationer og lydbånd fra de sidste minutter af flykapringen 11 september.

-- Er der nogen der kan hjælpe os med hvilke metoder vi har brugt? -Eller hvilke vi nok liiige skal bruge inden eksamen? :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2008 af studie-pigen (Slettet)

Jeg vil umiddelbart sige at i har brugt kildekritik idet i jo har læst forskellige tekster om jeres emne og så været kritiske overfor hvem der har skrevet den.. Kildekritik er egentlig en metode i samf, men kan vel også bruges i andre fag.. Det er umiddelbart mit bedste bud..

Svar #2
27. maj 2008 af chelli (Slettet)

Mange tak! Havde vi brug for at høre :) I denne sammenhæng skal historie ogå repræcentere den samfundsfaglige fakultet - men historie beskæftiger sig også med kildekritik! Men er det metode "nok"?

Skriv et svar til: Kilder og metoder!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.