Studiejob

Hvad vil de have?

24. maj 2009 af -mial- (Slettet)

Hej hej

Sidder lige her og skal i gang med at skrive lidt ansøgninger, primært til institutioner for handicappede, SFO'er og lærervikarjobs. Det er altså et job inden for det "sociale" arbejde jeg skal søge.

1)Mit spørgsmål går lidt på, hvad det er de vil høre? For de ansøgninger jeg tidligere har skrevet - har forholdsvis stor erfaring inden for jobverdenen på trods af mine kun 20 år på bage - synes at være lidt "overfladiske". Altså det kommer hurtigt til at handle om alle mine gode kvalifikationer, på en lidt overophedet på - overfladisk. Kan man ikke godt være lidt mere nede på jorden - man styrter jo for pokker ikke ind til en jobsamtale og opfører sig fuldstændig overfladisk i forhold til den person man i virkeligheden er.

Er der evt. nogle af jer der har erfaringer med at søge job til ovenstående institutioner? Således jeg kan se hvordan i præsenterer jer selv.

2) Hvis jeg gerne vil være lærervikar, men i virkeligheden mest er til fast skema, pga. min ellers lidt travle hverdag, hvordan præstenterer jeg så det? Skal jeg skrive hvilke fag der er mest mig, eller hvordan?

Tak for jeres hjælp. Hvis i har lyst må i rigtig gerne smide jeres eksempel på en ansøgning her ind, eller maile mig den på [email protected]

Super tak :)


Skriv et svar til: Hvad vil de have?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.