Studievejledning

bøger

02. august 2009 af divadua (Slettet)

Hvor mange penge skal man regne med at bruge på bøger på molekylærbiologi studiet og hvordan er det i forhold til medicin studiet?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. august 2009 af sandvig (Slettet)

 ALT er billigere end medicin - det koster en fucking bondegård!!! :-) med mindre man som jeg husker at gå på amazon.co.uk der kan de fleste bøger nemlig findes MEGET billigere og tja ind imellem kan man også finde bøgerne online...mere eller mindre lovligt hvis man leder godt :-) og så er det jo bare at printe hvis du ikke gider læse på pc'eren.....


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. august 2009 af PedeV (Slettet)

Prøv lige at kom med et tal i kr. Snakker vi 500kr eller 5.000kr årligt?


Brugbart svar (3)

Svar #3
03. august 2009 af sandvig (Slettet)

 det svinger fra semester til semester men i snit 2500 pr semester ( hvis du køber dem herhjemme) hvis du er opmærksom på ikke at købe hver eneste bog underviserne nævner! - for det er slet ikke nødvendigt...heller ikke selv om de andre køber dem :-) 1.sem medicin er ok billigt og man kan ofte finde bøgerne brugt på panums opslagstavler eller studmed.dk.  2 sem er lidt dyrere og så er der nogle store anskaffelser undervejs f.eks medicinsk kompendium og atls på 3 sem.

Igen gå på amazon - der sparer du som regel mellem 2 og 5 hundrede kroner pr. bog - det bliver til mange penge på 6 år :-)

jek pensumlisterne på akademiskboghandel.dk og regn selv efter hvor meget du kan spare... og dermed tjene og bruge på alt mulig andet gejl :-)

I øvrigt - køb bøgerne brugt.....og sælg igen det er de færreste man får brug for senere og andres overstregninger osv er underordnet man bemærker dem alligevel ikke :-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. august 2009 af Daniel TA (Slettet)

Jeg læser ikke medicin, men jeg køber mine bøger ved at søge på www.bogpriser.dk. Man kan også spare en del her, da den sammenligner mange bogbutiker rundt omkring og sammenligner priserne. Det kan klart anbefales. Nogle er også villige til at give grupperabat, så vær opmærksom på det også.


Brugbart svar (1)

Svar #5
03. august 2009 af Penoer (Slettet)

Som jeg husker det, så gav jeg ca. 3000 kr. for de bøger blev brugt på 1. semester på kemi. Det er så nogle bøger man kommer til at bruge mange gange i løbet af ens studietid. Mener, at molekylærbiologerne har almen kemi, uorganisk kemi og calculus sammen med kemikerne (så har de vidst også intro til molbio og fysiologi (har også haft de fag, så jeg ved godt, hvad det går ud på))

I alt kan jeg sige, at du skal bruge tre bøger i første semester, hvis der ikke er lavet om på det i forhold til da jeg var på første år. Det er en matematikbog, en kemibog også en biologibog. De koster nok omkring 700 kr. stykket, så det bliver nok omkring de 2500 kr.

Du kan i øvrigt godt glæde dig til calculus/matematik undervisningen, især hvis det er Holger Andreas du får som forelæser, for han er meget kedelig at høre på. Men man sover nu godt til det, og eksamen er noget af det nemmeste man kan komme ud for.


Brugbart svar (2)

Svar #6
03. august 2009 af Eksamenshaj. (Slettet)

#3

De pensumlister der anbefales; der er jo overvældende mange bøger under hvert emne, under hvert semester, i Akademisk boghandel.

Er bøgerne hver især gode og dækkende for emnet, eller er hensigten, at man skal købe dem alle, for at være dækket ind?


Brugbart svar (1)

Svar #7
03. august 2009 af 14203 (Slettet)

Nej du behøver ikke alle bøger der "anbefales"!

Hvis du er ny studerende synes jeg du skal vente med at købe bøger til du har snakket med din tutor der kan vejlede! Det er SÅ ærgeligt hvis man står med 8 bøger og kun behøver 2!


Brugbart svar (2)

Svar #8
03. august 2009 af Eksamenshaj. (Slettet)

#7 Pyhha. Jeg syntes nok, det var ret overdrevent.


Skriv et svar til: bøger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.