LaTeX

index i memoir

10. september 2009 af kazyka (Slettet)

Hej. Jeg vil lige høre om man kan lave en index i memoir og hvis man kan, så hvordan?

Jeg bruger følgende indstillinger:

\documentclass[a4paper,12pt,twoside,titlepage,openany]{memoir}
\usepackage[ansinew]{inputenc}
\usepackage[T1]{fontenc}
\usepackage{amsmath}
\usepackage{appendix}
\usepackage{caption}
\usepackage{booktabs}
\usepackage{lipsum}
\usepackage{dcolumn}
\usepackage{natbib}
\usepackage{array}
\usepackage{graphicx}
\usepackage{makeidx}
\usepackage{hyperref}
\usepackage[danish]{babel}
\usepackage{subfloat}
\usepackage[nottoc]{tocbibind}

\ouppercaseheads
\pagestyle{headings}
\setsecnumdepth{subsubsection}
\maxsecnumdepth{subsubsection}
\settocdepth{subsubsection}

\begin{document}

\settocdepth{subsubsection}

\begin{titlingpage} \vspace*{5mm} \centering
\Huge \textsc{\ann{}} \par
\small \an{} \vspace{3mm} \par
\fontsize{1.2cm}{1cm}\selectfont \MakeUppercase{\an{}}
\vspace{3mm} \par
\LARGE \MakeUppercase{\an{}} \vspace{3mm} \par
\Large \MakeUppercase{\an{t}} \vspace{5mm} \par
\fontsize{1.2cm}{1cm}\selectfont \MakeUppercase{\an{}}
\vspace{5mm} \par
\large
\textsc{\ann{}}
\enlargethispage{15mm} \vspace{20mm} \par
\includegraphics[width=12cm]{} \par
\vspace{5mm} \vfill \par
\normalsize
{\ann{}} \par
\vspace{2mm}
\ann{Studieretningsprojekt} \par
\ann{} \par
\an{}
\end{titlingpage}

\cleardoublepage


\cleardoublepage

\thispagestyle{empty}%gør at der ikke kommer sidetal på siden
\begin{abstract}
\end{abstract}

\cleardoublepage

\newpage
\tableofcontents
\newpage

\cleardoublepage

\section{test}

\cleardoublepage

\bibliographystyle{abbrv}
\begin{thebibliography}{WW}

\end{thebibliography}

\cleardoublepage

\appendix\thispagestyle{empty}
\appendixpage\thispagestyle{empty}
\addappheadtotoc\thispagestyle{empty}
%\label
%\hyperref[label_name]{link text}
%\pageref{} gør at den henviser til siden og \ref{} at den til nummeret.

\end{document}


 


Brugbart svar (3)

Svar #1
11. september 2009 af daleif (Slettet)

Naturligvis

smid \makeidx i preamble

brug \index{tekst} til at indeksere noget med

og \printindex til at indsætte det færdige index. Indekset samles med et eksternt program. Ofte bruger man makeindex, men har han muligheden så bør man bruge texindy da den kan sortere på dansk.

Mere information om indekser kan ses i memoir manualen.


Skriv et svar til: index i memoir

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.