LaTeX

twocolumn til onecolumn

05. januar 2010 af Daniel TA (Slettet)

Goddag folkens.

Jeg er ved at skrive en opgave og har valgt at sætte det op med to søjler med følgende (nødvendige) preamble:

\documentclass[a4paper,11pt,twocolumn]{report}
\usepackage[utf8]{inputenc} %så må vi bruge æøå
\usepackage[danish]{babel} %dansk opsætning
\renewcommand\danishhyphenmins{22} %fikser babel fejl
\usepackage[T1]{fontenc}
\begin{document}
tekst
\begin{thebibliography}{99}
\bibitem{H}
Kragh, H.
\end{thebibliography}
\end{document}
 

Til sidst laver jeg en litteraturliste, men den står også som om der er to søjler, derfor bliver det lidt snævert og det ser dumt ud, nu min litteraturliste alligevel står på en side for sig selv. Derfor vil jeg spørge om, hvordan jeg får min litteraturliste til at stå på sin side for sig, hvor der kun er én søjle i stedet for to?


Brugbart svar (3)

Svar #1
07. januar 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Hvis du lige inden \begin{thebibliography}{99} skriver \onecolumn bliver bibliografien og alt følgende i én søjle indtil du eventuelt igen benytter \twocolumn.


Skriv et svar til: twocolumn til onecolumn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.